Creditul Investitii Inteligente

Ai o masina sau un alt vehicul cu care poti garanta si pe care il poti lasa in parcul nostru pe perioada derularii contractului? Acesta este creditul pentru tine!
Obtii rapid banii de care ai nevoie garantand cu masina!

OBTINEREA IMPRUMUTULUI

Evaluarea masinii, daca este cazul,  se face telefonic si dureaza maximum 15 minute, dupa care ti se comunica suma pe care ti-o putem imprumuta. Odata ajuns la sediul nostru, toate formalitatile dureaza 1 ORA.

SUMA CREDITATA

Poti lua credit nebancar de pana la 400.000 lei iar banii ti-i dam in 60 de minute prin virament bancar. Iti sunt necesare doar 3 acte: buletinul, talonul si cartea de identitate a masinii.

DOBANDA

Beneficiezi de o dobanda medie lunara foarte buna, negociabila. NU percepem comisioane ascunse precum cele de acordare, administrare, etc.

INCHEIEREA CONTRACTULUI

Contractul se incheie pe o perioada de 30 de zile. Daca este necesar, perioada se poate prelungi lunar, fara un termen limita.

clock Cat dureaza sa intri in posesia banilor? 1 ora!

  • Credit nebancar de pana la 400.000 de lei, in functie de valoarea masinii (evaluata conform DAT si Audatex), cu o dobanda medie lunara negociabila.
  • Nu ai nevoie de adeverinta de venit sau acte care atesta situatia financiara a companiei (in cazul creditului nebancar pentru societati comerciale)
  • Autoturismul poate fi proprietatea ta sau a companiei pe care o reprezinti sau poate fi proprietatea altei persoane daca aceasta te insoteste la semnarea contractului
  • Autoturismul este pastrat in parcul Biroului de Credite Rapide pe perioada derularii contractului de imprumut
  • Ai acces non stop la camerele de supraveghere video
  • Primesti suma imprumutata ultrarapid, in maxim 1 ora de la evaluarea masinii si o returnezi integral cand doresti
  • Primesti banii in 60 de minute prin virament bancar.
  • Contractul se incheie pe 30 de zile cu posibilitatea prelungirii lunare si fara un termen limita.

Cum obtii imprumutul?

1. Evaluarea masinii, GRATUIT
1. Evaluarea masinii, GRATUIT
2. Incheierea CONTRACTULUI
2. Incheierea CONTRACTULUI
3. Acordarea creditului, PE LOC
3. Acordarea creditului, PE LOC
Creditul nebancar Investitii Inteligente se adreseaza persoanelor care detin masini de care se pot lipsi pe perioada creditarii. Acest produs iti da posibilitatea sa accesezi un imprumut nebancar urgent cu valoare mare, de pana la 400.000 lei. Pentru a putea beneficia de sume mari, insa, este necesar ca si masina cu care garantezi sa aiba in prezent o valoare de piata ridicata.
Fie ca-ti doresti sa pleci intr-o vacanta exotica sau ai gasit o oportunitate pe care vrei sa o fructifici dar care presupune o suma mai mare de bani, poti apela cu intredere la noi pentru un credit nebancar urgent. Nu trece mai mult de o ora de cand ajungi la sediul nostru pana cand primesti banii.
Daca ai nevoie sa folosesti masina pe durata creditarii, atunci iti recomandam sa accesezi un alt credit nebancar oferit de noi, Creditul Nevoi Urgente.

Te sunam noi!
Ai intrebari sau vrei un credit? Lasa-ne numarul tau de telefon si te sunam noi!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.